Home » Loodgieter Sanitair Waalwijk

Loodgieter Sanitair Waalwijk

Installaties badkamer sanitair & keuken-loodgieterij aan correcte prijzen – Uw vakman uit Waalwijk voor sanitair, badkamers, loodgieter werken, rioleringswerken, ontstoppingsdienst, cv of centrale verwarming installatie en onderhoud. Wij hebben een 24uur service en zijn ook het weekends of feestdagen bereikbaar!

Loodgieter badkamers Waalwijk werkzaamheden

De erkende loodgieter Waalwijk is een allround loodgietersbedrijf in Waalwijk, Waalwijk centrum, Sprang, Waspik, Baardwijk, Laageinde, Zanddonk en omstreken.

Problemen met riolering en verstoppingen van afvoeren komen altijd ongelegen en zijn meestal dringend. Wij weten dat en zijn erop ingesteld om onze klanten zo snel als mogelijk verder te helpen.

Installatie sanitair in Waalwijk met een betaalbare prijs

  • Beter dan problemen op te lossen is om ze in eerste instantie te voorkomen.
  • Als u op ons beroep doet voor je sanitaire installatie, dan kunt u voortaan op beide oren slapen.
  • U kunt bij ons ook een gratis offerte installatie sanitair aanvragen!

Badkamerrenovatie in Waalwijk – offerte op maat!

Naast het plaatsen van bad, douchebak, wastafel e.a. badkamer sanitair, kan je ook voor een volledige badkamerrenovatie op het kennen en kunnen van onze ervaren loodgieters rekenen. Wij voeren gedeeltelijke renovatiewerken uit het openbreken vloer, betegelen en/of plaatsen volledig nieuwe badkamers.

Prijzen & offerte badkamer, keuken, loodgieterij

Wens je een algemene prijsindicatie voor sanitaire installaties in uw badkamer of keuken? Had je liever een gedetailleerde offerte ontvangen voor het renoveren of plaatsen van een nieuwe badkamer? Met spoed een Loodgieter sanitair Waalwijk nodig? Bel 013 – 2070097.